Viaszfestés, waxolás, viszfestészet > Dekoráció - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Viaszfestés, waxolás, viszfestészet > 2 weboldal. Kategória leírása: A viaszfestészet, régi nevén waxolás egy régi már elfeledett festészeti eljárás amelynek segítségével kis munkával és nagyobb anyagi ráfordítás nélkül szebbé tehetjük lakásunkat.

dekoracio.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Képek lépésről lépésre
Képek lépésről lépésre
http://www.viaszfestes.hu/kepeklepesenkent.htm

Otthondíszítéshez, ajándékkészítéshez nem is lehet ideálisabb technikát elképzelni a viaszfestésnél. Szinte minden felületre alkalmazható (papírra, üvegre, kerámiára, alapozott fára, gyertyára, textilre, műanyagra )azonnal dermed, így nincs száradási idő, minden javítható, és nem utolsósorban néhány perc alatt kész az alkotás. Az alapanyagok, eszközök szerény költségből beszerezhetők, és utána meglódulhat a fantáziánk! Készíthetünk absztrakt képeket minden rajztudás nélkül.

www.viaszfestes.hu
Viaszfestés vasalóval
Viaszfestés vasalóval
http://www.alapkozpont.hu/04/wax.htm

Fényes felületű papírra vasalóval felterítjük az olvasztott speciális krétát, majd a vasaló hegyével és élével megmunkáljuk a felvitt felületet. A technikát már az egyiptomi fáraók korában is alkalmazták a piramisok belsejében található táblaképeken, amelyek az uralkodókat ábrázolták. A modern technika tette könnyebben alkalmazhatóvá, így a gyerekek számára is egyszerűen használható.

www.alapkozpont.hu
Oldal leírása
dekoracio.wyw.hu: Dekoráció katalógus. Dekorálás, dekorációs cégek, stúdiók. Lufi, léggömb, esküvői dekoráció. Asztali díszek, léggömbök, és dekorációs ötletek.
Gyűjteményünkben 379 válogatott dekoráció témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 379 | Várakozó linkek: 9 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 30414