Viaszfestés, waxolás, viszfestészet > Dekoráció - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Viaszfestés, waxolás, viszfestészet > 2 weboldal. Kategória leírása: A viaszfestészet, régi nevén waxolás egy régi már elfeledett festészeti eljárás amelynek segítségével kis munkával és nagyobb anyagi ráfordítás nélkül szebbé tehetjük lakásunkat.

dekoracio.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Képek lépésről lépésre
http://www.viaszfestes.hu/kepeklepesenkent.htm

Otthondíszítéshez, ajándékkészítéshez nem is lehet ideálisabb technikát elképzelni a viaszfestésnél. Szinte minden felületre alkalmazható (papírra, üvegre, kerámiára, alapozott fára, gyertyára, textilre, műanyagra )azonnal dermed, így nincs száradási idő, minden javítható, és nem utolsósorban néhány perc alatt kész az alkotás. Az alapanyagok, eszközök szerény költségből beszerezhetők, és utána meglódulhat a fantáziánk! Készíthetünk absztrakt képeket minden rajztudás nélkül.

Képek lépésről lépésre
Viaszfestés vasalóval
http://www.encaustic.hu

A viaszfestés egyszerű és nagyszerű kreatív festési technika. Kicsik és nagyok egyaránt felfedezhetik és fejleszthetik vele kreativitásukat.

Viaszfestés vasalóval
Hirdetések
Oldal leírása
dekoracio.wyw.hu: Dekoráció katalógus. Dekorálás, dekorációs cégek, stúdiók. Lufi, léggömb, esküvői dekoráció. Asztali díszek, léggömbök, és dekorációs ötletek.
Gyűjteményünkben 323 válogatott dekoráció témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 323 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 20897