Üvegdekoráció, üvegdekor fóliák, üvegfestészet > Dekoráció - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Üvegdekoráció, üvegdekor fóliák, üvegfestészet > 11 weboldal. Kategória leírása: Ablak, ablakok díszítéséhez használt eszközök, illetve ezzel foglalkozó cégek listája. Üveg Felületek Tisztítása, üvegfestészet, üvegdekoráció, üvegdekor fólia.

dekoracio.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Oxa Galéria és üvegműhely
http://www.oxa.atw.hu/

Az OXA Galéria és Üvegműhely 1999-ben alakult Budapesten. Alapítói és egyben tulajdonosai a Tahitótfaluban élő és alkotó Hegedűs Iván képző-és iparművész, művészeti vezető és Huber Margit művészeti manager, gazdasági vezető.

Oxa Galéria és üvegműhely
Üvegmester
http://www.uvegmester.hu/

Üveges gyorsszolgálatunk vállalja budapest egész területén, ajtók ablakok kirakatok üvegasztalok portálok díszüvegek biztonsági üvegek katedrálok drótüvegek szines hőszigetelt üvegek cseréjét .

Üvegmester
Wirtz Studio
http://www.wirtz.hu/

1992-ben Németországban ismerkedtünk meg az un. Tiffany féle , vagy más néven rézfóliás vágott üveg technikával, azóta alkalmazzuk munkáinkban.

Wirtz Studio
Egyedi akvárium tervezés
http://www.scalare.hu

Tengeri akvárium, édesvízi akváriumok, medencék tervezése, egyedi kivitelezése, garanciális karbantartás cégeknek és magánszemélyeknek, akár a feng shui elvek szerint. Figyelembe vesszük a lakás kiépítését és a dekorációs vagy hangulatteremtő célokat, automatizáljuk az akváriumokat és teljes körű élettér kiépítésére törekszünk.

Egyedi akvárium tervezés
Inox-Glass Bt.
http://inoxglass.hu/

Cégünk üveg és fémszerkezetek gyártására és szerelésére szakosodott. Széleskörű szolgáltatásunk mindenféle üvegezési és a vele járó lakatos munkálatokra is kiterjed, kreativitásunkkal miden helyzetben találunk megoldást, a lehetetlent mi nem ismerjük Korunk modern technikája lehetővé teszi az üveg és a fém széleskörű felhasználását, és mi ebben szeretnénk a legjobbat nyújtani szakmailag és minőségileg egyaránt.

Inox-Glass Bt.
Üvegezés, Üveges - Joó és Joó Kft.
http://www.uveg3d.hu

Üvegezés, Üveges - Joó és Joó Kft. Üvegezés gyorsan, olcsón, kiváló minőségben! 1163 Budapest Thököly u 9. Tel: 06 30 / 325 9102 - Ajtók, Ablakok, Kirakatok üvegezése - Üvegek, Tükrök méretre vágása és beépítése - Bútorok, Ajtók, Válaszfalak, Vitrinek üvegezése színes sík, savmart és katedrál üvegekkel - Üvegek és Tükrök élcsiszolása, fazettázása - Hőszigetelt Thermopán üvegek gyártása és beépítése - Korlátok, tetők válaszfalak üvegezése, huzalhálós (drót) biztonsági üvegekkel - Biztonsági üvegezés Ragasztott és Edzett üvegekkel - Akvárium, Terrárium és Üveg bútorok gyártása, ragasztása - Üvegek Hő-, fény- és biztonsági fóliázása - Képkeretezés - Biztosított lakások, épületek üvegezése - Üvegezési munkák rövid határidővel, akár azonnali kiszállással is vállaljuk

Üvegezés, Üveges - Joó és Joó Kft.
Ólomüveg Tiffany Tűzzománc
http://www.sooscsilla.com

Otthona külső és belső dekorációjához egyaránt alkalmasak az ön elképzelése alapján elkészülő alkotásaim. Az ólomüveg betétek nyílászárói exkluzívvá tételében és bútorai feldíszítéséhez egyaránt alkalmasak. Bármilyen lakás díszítő fényforrása a Tiffany lámpa. A helyiségek falain és a bútorokon egyedi műalkotások a szintén egyedi tűzzománc képek.

Ólomüveg Tiffany Tűzzománc
Egyedi ólomüveg készítés | olomuveg.hu
http://olomuveg.hu/

Cégünk egyedi, Tiffany technikával készült üvegek tervezésével, illetve kivitelezésével foglalkozik. Dekorációs üvegeink otthona ékességeivé válhatnak, a lebilincselő hatás következtében.

Egyedi ólomüveg készítés | olomuveg.hu
Dekorálható üveg
http://www.glassworld.hu/float-uveg.html

Tegye szebbé otthonát, munkahelyét azzal, hogy természetes fénnyel biztosítja a megvilágítást! Varázsoljon fényesebb irodát üvegfal alkalmazásával, vagy mutassa nagyobbnak a teret azzal, hogy üvegkorlátot alkalmaz a lépcső mellett! Nézze meg üveg építészeti megoldásokat bemutató galériánkat, és rendeljen tőlünk bármilyen üveg elemet az ajtótól a gravírozott zuhanykabinig! A Glass World Kft-nél kiváló minőségű termékekkel, szakértő tanácsadással, precíz, gyors munkával állunk rendelkezésére! hívjon bátran!

Dekorálható üveg
Ólomüveg Dekoráció - Laura Ólomüveg
http://www.lauraolomuveg.com

Díszítse Ön is otthonát egyedi, ólomüvegből készült ajtóval, ablakkal, képpel, lámpával vagy térelválasztóval! Tekintse meg korábbi munkáinkat weboldalunkon!

Ólomüveg Dekoráció - Laura Ólomüveg
Üvegképek és világító üveghasábok, választott vagy saját motívummal
http://uvegkep.eu

Az üvegkép fényes felületének, ragyogó színeinek köszönhetően, ablakba-falra akasztva, ideális dekoráció és nagyszerű ajándék. A világító üveghasáb nagyon szép és különleges lakásdísz, energiatakarékos LED-el, távirányítóval, változtatható fényerővel vagy villogó fénnyel.

Üvegképek és világító üveghasábok, választott vagy saját motívummal
Hirdetések
Oldal leírása
dekoracio.wyw.hu: Dekoráció katalógus. Dekorálás, dekorációs cégek, stúdiók. Lufi, léggömb, esküvői dekoráció. Asztali díszek, léggömbök, és dekorációs ötletek.
Gyűjteményünkben 323 válogatott dekoráció témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 323 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 20897