Rendezvényszervezés, rendezvénydekoráció > Dekoráció - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Rendezvényszervezés, rendezvénydekoráció > 16 weboldal. Kategória leírása: Minden rendezvényt emlékezetessé, látványossá szeretnének tenni a rendezvényszervezők. A modern technika sok lehetőséget nyújt a rendezvényszervezőknek a megfelelő rendezvénydekoráció megtalálásához.

dekoracio.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Rendezvény dekoráció
Rendezvény dekoráció
http://www.garcia.hu/

Rendezvény dekoráció, marketing, kirakattervezés, ruhatervezés - a tervezéstől a kivitelezésig.

www.garcia.hu
INDA - dekoráció
INDA - dekoráció
http://www.reklam-dekoracio.hu/

Cégünk 1995-ben jött létre. Egy olyan alkotóműhelyt alapítottunk, ahol a régi mesteremberek alkotó munka iránti alázatát és találékonyságát vegyítjük a legmodernebb technikák alkalmazásával.

www.reklam-dekoracio.hu
FanatiqART Látványtervezés
FanatiqART Látványtervezés
http://www.fanatiqart.hu/

FanatiqART Látványtervezés, rendezvénydekoráció, digitális nyomtatás ...

www.fanatiqart.hu
T R I X X - Rendezvénydekoráció
T R I X X - Rendezvénydekoráció
http://www.trixx.hu/tiki-index.php

A TRIXX vizuális műhely egyedi rendezvénydekorációk tervezésével, gyártásával, valamint smink- maszk készítéssel és testfestéssel, továbbá tűzzsonglőr, pirotechnikai produkciókkal foglalkozik. Különleges látványt szeretne rendezvényére? Tekintse meg galériánkat!

www.trixx.hu
Dekoráció és díszlet
Dekoráció és díszlet
http://www.decoration.hu

Dekoráció és díszlet bevásárlóközpontok és rendezvények hangulatnöveléséhez, több, mint tíz éve.

www.decoration.hu
Dekor Tündér
Dekor Tündér
http://www.dekortunder.hu/

Keresse cégünket, Magyarország vezető visual merchandiser szolgáltatását! Kirakat rendezés, rendezvények dekorációja a céges kiállítástól a nagyszabású esküvőig. Válasszon luftballonos dekorációt, virágkölteményt, egyedi textilbirodalmat, forma és színvilágot igénye szerint. Megvalósítjuk álmait, vagy segítünk az álmodozásban, a Dekor Tündér segít Önnek, hogy vállalkozása sikeres, ünnepei elegánsak és emlékezetesek legyenek.

www.dekortunder.hu
Rendezvényszervezés, rendezvény szolgáltató, rendezvényhelyszín kereső
Rendezvényszervezés, rendezvény szolgáltató, rendezvényhelyszín kereső
http://www.rendezvenyszervezo.com

Rendezvény szolgáltató, és rendezvényhelyszín kereső, akciós rendezvény ajánlatok, rendezvényszervezés segédlet.

www.rendezvenyszervezo.com
Pyrodekor tűzijátékok
Pyrodekor tűzijátékok
http://www.pyrodekor.hu

Ha pirotechnikával szeretné emelni rendezvénye fényét, kérje segítségünket, hogy ott, és ahogy Ön azt elképzelte, mi az, ami megvalósítható. A PyroDekor csapata igyekszik a pirotechnikus tömegből három alapvető dologgal kitűnni: kizárólag profin kivitelezett tűzijátékot készítünk; teljeskörű felelősségbiztosítással és magas szintű pirotechnikai szakmai tudással rendelkezünk; nem misztifikáljuk a tűzijáték készítést. Büszkék vagyunk, hogy a tűzijáték kivitelezésben több, mint tíz éve balesetmentesen, a legszigorúbb pirotechnikai szabályoknak megfelelve szolgáltattunk például az augusztus 20-i tűzijátékok alkalmával Budapesten, Siófokon és még számos pontján az országnak.

www.pyrodekor.hu
DreamPower Rendezvénytechnika
DreamPower Rendezvénytechnika
http://www.dreampower.hu

Akik rendezvényük technikai lebonyolítását megbízható kezekben szeretnék tartani, számíthatnak ránk! Közel 10 éve foglalkozunk rendezvénytechnikával. Fő profilunk a hangosítás, fénytechnika, színpadtechnika, színpadfedés és vetítéstechnika. Ha rendezvényének teljes technikai kivitelezését ránk bízza, vagy visszatérő partnerünk, jelentős kedvezményekkel kedveskedünk Önnek. Kiváló partnereinknek köszönhetően a különleges problémák megoldása sem okoz akadályt.

www.dreampower.hu
Rendezvénytechnika - LED megoldások
Rendezvénytechnika - LED megoldások
http://www.celebrate.hu/

www.celebrate.hu - A rendezvényszervezés szerves részét képezi a rendezvénytechnika, mely lehetővé teszi a tökéletes kivitelezést. A Celebrate Rendezvénytechnika szolgáltatásai mindenkinek megoldást kínálnak, legyen szó LED-es világításról -és megjelenítőkről, fényshow-ról, szinpadtechnikáról vagy éppen hangtechnikáról.

www.celebrate.hu
Zsófia Rendezvényhajó és rendezvénydekoráció
Zsófia Rendezvényhajó és rendezvénydekoráció
http://www.zsofiahajo.hu

Lépjen ki a négy fal közül! Tartsa esküvőjét a Zsófia Rendezvényhajón, ahol Budapest fényeinek színpompás varázsa garantáltan egyedivé teszi esküvőjét. Esküvőszervezőnk a legapróbb részletekre is odafigyel, legyen szó akár dekorációról, zenekarról, vagy a sétafedélzetünkön tartandó csodálatos szertartásról. Programszervezésben és parti kellékek dolgában (esküvői torta, aprósütemények, vőfély, ceremóniamester, zenekar, videós, fotós, kísérőajándék, ültető kártya, virág, jégszobor, léggömb, csoki szökőkút, bor szökőkút, tűzijáték stb.) is segítünk.

www.zsofiahajo.hu
Rendezvényeszközök, bútorok bérbeadása
Rendezvényeszközök, bútorok bérbeadása
http://www.vrent.hu/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=5&Itemid=33

Szolgáltatásainkkal felejthetetlenné teheti szülinapi partiját, esküvőjét, céges rendezvényét. Folyamatosan bővülő termékekkel, kiegészítőkkel állunk rendelkezésükre (konferencia szék, műanyag szék, körasztal, bankett asztal, koktél asztal, sörpad, sörasztal). A bútorokon kívül az ezekhez elkészített éttermi, és dekor textíliákkal tudjuk emlékezetessé tenni céges, családi vagy baráti partiját, rendezvényét, emelni az ünnepi hangulatot. Partnereinkkel profi csapatot alkotva elköteleztük magunkat az Ön, illetve céges rendezvénye magas színvonalú, teljes körű kiszolgálására. Cégünknél lehetőség van rendezvénysátor bérlésére is, valamint kiegészítheti rendelését igényes, porcelán tányérokkal, minőségi evőeszközökkel, alkalomhoz illő pohár szettel is.

www.vrent.hu
El-Vision Rendezvénytechnika
El-Vision Rendezvénytechnika
http://www.el-vision.hu

Sok esetben fénnyel dekorálunk melyben a lézertől, a robotlámpákig, a kivetítős dekorig minden szóbajöhet. Ki tudunk szolgálni gálaestét, céges rendezvényt, sajtótájékoztató stb..

www.el-vision.hu
Tűzijáték és pirotechnika
Tűzijáték és pirotechnika
http://www.tuzijatek-pirotechnika.hu

Csapatunk vállalja party tűzijátékok kivitelezését céges rendezvényekre, koncertekre, zenés rendezvényekre, falunapokra, motoros- autós találkozókra, valamint esküvői tűzijáték, városi, ünnepi tűzijáték, beltéri, színházi, színpadi tűzijáték kivitelezését. Cégünk egyéb látványelemek kivitelezését is vállalja, mint például a fáklya, füst, láng piro effeketek, jég-gőz effektek, tűzfeliratok, pyro-show effektek és confetti eső. Oldalunkon fontos információkat talál az általános tűzijáték témákban és az egyedi tűzijátékok kivitelezése témában.

www.tuzijatek-pirotechnika.hu
Molinó - Webdisplay.hu
Molinó - Webdisplay.hu
http://webdisplay.hu/molino

A PVC ponyva alapanyag, kimondottan kültéri reklámhordozó. Különböző felületű, grammsúlyú változata létezik. A legelterjedtebb a 'frontlit' változat, mely egyoldalról nyomtatható, lehet laminált és öntött kivitelű is. Utóbbi hosszabb élettartammal bír. A fényzáró betéttel készült változat ellenáll a hátulról érkező erős fényforrásnak. Népszerű, mert könnyen telepíthető. Az építési háló a lyukacsos szerkezetnek köszönhetően légáteresztő, ezért feszítéses kihelyezéshez kifejezetten ajánljuk. Ponyva nyomtatása Eco-Solvent festékkel történik, mely a kültéri időjárás viszonyoknak jól ellenáll. 

webdisplay.hu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
dekoracio.wyw.hu: Dekoráció katalógus. Dekorálás, dekorációs cégek, stúdiók. Lufi, léggömb, esküvői dekoráció. Asztali díszek, léggömbök, és dekorációs ötletek.
Gyűjteményünkben 379 válogatott dekoráció témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 379 | Várakozó linkek: 9 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 30414