Épületdíszítés, épületdíszítő elemek > Dekoráció - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Épületdíszítés, épületdíszítő elemek > 17 weboldal. Kategória leírása: Beltéri és homlokzati polisztirol díszlécek , stukkó, faldekor és egyéb épületdíszítő elemek.

dekoracio.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Homestar díszlécek
Homestar díszlécek
http://www.epuletdiszek.hu/

Szeretné lakását, családi házát, irodáját megszépíteni, de nem tudja hogyan valósítsa meg épületdíszítési vágyait? Szívesen venné az épületszobrászati szaktanácsot?

www.epuletdiszek.hu
Díszléc, épületdíszítés
Díszléc, épületdíszítés
http://www.decoplus.hu/

Épületdíszítő és belsőépitészeti polisztirol termékek,rozetta,díszléc,stukkó, forgalmazása.

www.decoplus.hu
Bluedecor
Bluedecor
http://www.bluedecor.hu/

Homlokzatdíszítő- és belsőépítészeti termékcsalád, egyedi profilok, rozetta, szegőléc,stukkó, kiegészítők gyártása és forgalmazása.

www.bluedecor.hu
Holker (sarok) díszlécek
Holker (sarok) díszlécek
http://www.anrodiszlec.hu/index.php?cPath=26_56

A mennyezet és az oldalfal találkozásának (holker) takarására szolgáló díszléceket, az úgynevezett holkerléceket találhatja meg ebben a kategóriában. A lécek hátsó oldala 45 fokos szögben ki van könnyítve, így a nem derékszögű holkerbe is egyszerűen beépíthetőek. Hasznos takarólécként szolgálnak könnyűszerkezetes házakban vagy gipszkarton szerkezetek csatlakozásánál.

www.anrodiszlec.hu
Kockakő burkolat, gránit, homokkő, márvány burkolatok
Kockakő burkolat, gránit, homokkő, márvány burkolatok
http://www.kockako-burkolat.hu/

Minőségi kockakő fantasztikus áron, bazalt, gránit és andezit anyagból. Kockakövek, homokkő, gránit és márvány nagy választékban.

www.kockako-burkolat.hu
bensiker.hu - Épület díszítő elemek
bensiker.hu - Épület díszítő elemek
http://www.bensiker.hu/

Talán már Ön is megcsodálta a régebbi épületek külső, és belső díszítését?! Épületdíszítés témában keresel? Nálunk mindent megtalálsz, beltéri és kültéri díszítőelemeket egyaránt: díszléceket, mennyezetlapokat, ékköveket, keretezőket és egyéb dekorációkat vásárolhatsz online áruházból.

www.bensiker.hu
Nagy és Benvenutti Épületdíszítés
Nagy és Benvenutti Épületdíszítés
http://www.epdisz.hu/

Vállalkozásunk több, mint 10 éve foglalkozik épületszobrászattal. Közismertebb nevén stukkó, illetve gipszstukkó készítésével, gipsz díszítéssel. Különböző termékeket készítünk gipszből, általában belső terekbe. Gyártunk és szerelünk rozettákat, díszléceket, párkányokat, rejtett világításokat, oszlopokat, posztamenseket, konzolokat, korlátokat, kandallókat, kialakítunk boltíveket.

www.epdisz.hu
Berill Kerámia
Berill Kerámia
http://www.berillkeramia.hu/

Homlokzati díszítőelemek, kis és nagy plasztikák, konzolok, oszlopfejezetek, oszlopok, beltéri díszítőelemek, dekorációs feliratok, látványos megoldások, természetes alapanyagok, víz és fagyállóság, rendkívüli szilárdság, széles színválaszték, fényes és matt, sima és rusztikus felületek speciális német alapanyagokból, 1200 c-on égetve.

www.berillkeramia.hu
Épület burkolatok kivitelezése
Épület burkolatok kivitelezése
http://www.burkolo.co.hu

Épületdíszítés: homlokzatok burkolása klinker, gránit, természetes kő és kőhatású lapokkal.

www.burkolo.co.hu
Díszlécek, dekorációk - webáruház
Díszlécek, dekorációk - webáruház
http://diszlec.superwebaruhaz.hu

Díszítőelemeinket beltéri használatra extrudált polisztirolból, kültéri felhasználásra expandált polisztirol alapanyagból gyártjuk natúr vagy kérgesített felülettel óriási formaválasztékban így bármilyen igényes megjelenésű épület bel- és külső felületének, díszítésének kialakításához mindenki megtalálhatja a számára elképzelt méretű, formájú, minőségű anyagot. A polisztirolnak, mint alapanyagnak köszönhetően díszléceink nagy szilárdságúak - emellett mégis rendkívül könnyűek, dekoratívak és még házilagos kivitelezés esetén is könnyen beépíthetőek, felszerelhetőek. Széles választékban kínáljuk bel-és kültéri díszléceinket, oszlopokat, konzolokat, párkányokat, feliratokat. A minden igényt kielégítő választék mellett lehetőség van bármilyen egyedi elképzelés megvalósítására is.

diszlec.superwebaruhaz.hu
Ornamentika
Ornamentika
http://www.ornamentika.hu/?gclid=CLeRv8W0q5YCFQtNtAodf2oIzg

Másfél évtizedes építés-tervezésben és műszaki fejlesztésben szerzett gyakorlat után, az 1990-ben alakult osztrák-magyar tulajdonú Ornament Kft. keretein belül kezdtünk el épületszobrászattal foglalkozni.

www.ornamentika.hu
Beton díszburkolatok, színes térkövek, járólapok, kockakövek
Beton díszburkolatok, színes térkövek, járólapok, kockakövek
http://www.koviko.hu

Térkő, járdalap és egyéb kerti betonelemek legolcsóbban közvetlen a gyártótól, házhoz szállítással, lakossági vevők részére is.

www.koviko.hu
Télikert
Télikert
http://www.telikert.info

A Télikert Varázs tervező - és kivitelező vállalkozás többféle szerkezeti anyagból kínálja télikertjeit. A célnak legmegfelelőbb alumínium szerkezettől, a költségtakarékosabb műanyag rendszereken és a naturális fa konstrukción keresztül a hagyományos acél veranda beépítésig.

www.telikert.info
Épületdíszités, építőanyag-elérhető áron!
Épületdíszités, építőanyag-elérhető áron!
http://www.balint-epitoanyag.hu/

Valódi megoldásokat keres, hogy minél simábban, bonyodalmak nélkül, jó áron és időben jusson hozzá a megfelelő épületdíszítő és építőanyagokhoz? Nézzen körül nálunk! Nálunk mindent egy helyen megtalál építéshez, felújításhoz, barkácsoláshoz - kis tételben is! Ha az igénye szerinti anyag nincs, beszerezzük!

www.balint-epitoanyag.hu
Redőny gyártás, alumínium redőny
Redőny gyártás, alumínium redőny
http://www.aluminium-redony.com/

Az alumínium redőny ezen tulajdonságainak köszönhetően fokozatosan „visszahozza” a rá áldozott pénzt, ezáltal az egyik legjobban megtérülő befektetés. Mindezeken kívül az alumínium redőny megszűri a külső zajokat, megvéd a kíváncsi tekintetektől, valamint növeli a lakása védelmét, biztonságát. Az alumínium redőnyök által nyújtott biztonság fokozása érdekében feltolásgátlóval vannak ellátva (az alkalmazott feltolásgátló a redőny mechanikájában helyezkedik el), de külön kérés esetén rendelhető belülről zárható alsó redőnyléccel, amely még nagyobb védelmet nyújt a betolakodókkal szemben.

www.aluminium-redony.com
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
dekoracio.wyw.hu: Dekoráció katalógus. Dekorálás, dekorációs cégek, stúdiók. Lufi, léggömb, esküvői dekoráció. Asztali díszek, léggömbök, és dekorációs ötletek.
Gyűjteményünkben 379 válogatott dekoráció témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 379 | Várakozó linkek: 9 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 30414