Dekorfestés, díszítő festés > Dekoráció - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Dekorfestés, díszítő festés > 7 weboldal. Kategória leírása: A festéssel történő díszítés az emberiség ősi időszakában is ismert volt.

dekoracio.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Varázslatos egyedi falfestmények
http://artdekor.scsk.hu/

"Erős, izzó kolorit, temperamentum, emocionális töltésű expresszivitás, gyors ecsetkezelés jellemez. Színek, hangulatok, fények, tünékeny lelkiállapotok kivetítődése inspirálja egy-egy festészeti elgondolásomat. Képeim nem tükrök, hanem fátylak, szűrők, színes fóliák, melyeken a világ lenyomatai megtapadhatnak.

Varázslatos egyedi falfestmények
Színek a babaszobában
http://www.dekofalfestes.atw.hu/

A babák és a gyerekek még nem igazán fogékonyak a finom, halvány árnyalatokra.

Színek a babaszobában
A falfestés művészete
http://www.falfestes.net/

Az ecset és képzelet hatalma - kép a falra. Bármit megfestek, ami egy belső falfelületre elképzelhető. Ha a képzelet nem elég, minták alapján is lehet "képet képezni". Sablon nélkül dolgozom, adott kép alapján, vagy személyre szabottan.

A falfestés művészete
Mesefigurás Festés
http://www.mesefigurasfestes.gportal.hu

Mesefigurák festése szabad kézzel gyerekszobákba. Ezen kívül faltetoválás napaliba, hálószobába, konyhába vagy egy üres falra, üzlethelyiségekbe, irodákba, vagy igény szerint bárhová. Portré rajzolása fényképről. Ezeket akár ajándék ötletnek is ajánlom.

Mesefigurás Festés
Interkerám Kft
http://www.interkeram.hu/

Az Interkerám Kft 1990-ben alakult társaság, amelynek közel 20 munkatársa gyors, pontos szállítással, és szakértő tanácsadással vált a hazai szilikátipar teljesítő képes, sikeres cégévé.

Interkerám Kft
INDA - dekoráció
http://www.reklam-dekoracio.hu/

Cégünk 1995-ben jött létre. Egy olyan alkotóműhelyt alapítottunk, ahol a régi mesteremberek alkotó munka iránti alázatát és találékonyságát vegyítjük a legmodernebb technikák alkalmazásával.

INDA - dekoráció
Gyerekszoba festést vállalunk!
http://www.festes-szobafestes-budapesten.hu/gyerekszoba-festes/

Egy alapos festés gyakran felér egy felújítással! Ha profikra bízza a lakásfestést, nem érheti csalódás! Engedje meg, hogy sok éves tapasztalatunkkal és igényes munkánkkal szebb és biztonságosabb hellyé tegyük az otthonát! Szeretne igazi, barátságos kuckót varázsolni gyermekének? Válassza gyerekszoba festés szolgáltatásunkat, és varázsolja a kedvenc rajzfilmfigurákat vagy mesehősöket a helyiség falára! Szobafestés egészségbarát anyagokkal, igényesen, Budapesten! Hívjon bennünket most!

Gyerekszoba festést vállalunk!
Hirdetések
Oldal leírása
dekoracio.wyw.hu: Dekoráció katalógus. Dekorálás, dekorációs cégek, stúdiók. Lufi, léggömb, esküvői dekoráció. Asztali díszek, léggömbök, és dekorációs ötletek.
Gyűjteményünkben 323 válogatott dekoráció témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 323 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 20897