Dekorációs gépek > Dekoráció - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Dekorációs gépek > 8 weboldal. Kategória leírása: Bizonyos dekorációs gépek, műszaki eszközök jelentősen lerövidítik egy dekorációs kellék elkészülési idejét. Erre főleg a nagy mennyiségben, kereskedelmi célra előállított dekorációs cikkeknél van szükség.

dekoracio.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Signdepot.eu - Dekorációs gépek nagykereskedelme
http://www.signdepot.eu/

Signdepot.eu - Nagyformátumú reklámgrafikai, dekorációs és egyedi ajándékkészítő gép kereskedelem, szerviz. Foison, Infiniti, Hyatt disztribúció. Termékeink: Vágóplotter, oldószeres nyomtató, hőprés, szublimációs rendszer, display rendszer, tető és ponyvahegesztő berendezés, laminálógép.

Signdepot.eu - Dekorációs gépek nagykereskedelme
Airbrush pisztolyok
http://www.paplaszlo.com/airbrush.html

Airbrush pisztolyok és egyéb festéshez szükséges eszközök! ...

Airbrush pisztolyok
Digit - ThermoCut Pro fűtőszálas habvágó plotter
http://www.nagyformatumu.hu/hu/habvago/thermocut-pro-feszitett-izzoszalas-ha ...

Szinte korlátlan méretű plasztikus betűket, formákat és 3 dimenziós testeket készíthet. A habvágás digitális vezérlése, valamint a különböző alapanyagok vágási paramétereinek tárolása precíz vágást tesz lehetővé.

Digit - ThermoCut Pro fűtőszálas habvágó plotter
Habvágás, CNC
http://kvarc.extra.hu/model/foam/foamhu.html

Ismertető: Építettem egy számítógép vezérelt izzószálas habvágót (cnc), ami jelenleg kísérleti üzemben működik. Ez azt jelenti, a szoftver még nem végleges, nem minden funkciót tartalmaz, a felhasználói felület sincs teljesen készen. Jelen állapotában alkalmas repülőgép és egyéb hab magok készítésére, elsősorban hétvégenként. Ehhez mindenképpen előzetes telefonos, vagy email egyeztetés szükséges.

Habvágás, CNC
Flexogép kezdőknek
http://www.elsocimkenyomogepem.hu/

K2 cimkenyomógép olyan nyomdáknak akik alacsony beruházási költségek mellett szeretnének a flexo nyomó piacon elindulni.

Flexogép kezdőknek
Automata hajtogatógép
http://www.automatahajtogatas.hu/

A Mathias Bäuerle automatizált hajtogatógépe megoldást kínál olyan kisebb és közepes méretű nyomdáknak, akik már unják, hogy rengeteg időt és pénzt igényel több oldalas kiadvány után egy egyszerű levélhajtásra átállni.

Automata hajtogatógép
Mark Andy keskenypályás flexonyomógépek
http://www.sokoldalucimkenyomogep.hu/

Miért a Mark Andyt válasszam? Mert a Mark Andy gépek kedvező árú, nagyon rugalmasan és folyamatosan fejleszthető gépek, melyekkel akár egy induló címkenyomda is könnyedén megbirkózik a piac új kihívásaival.

Mark Andy keskenypályás flexonyomógépek
Automata könyvgyártó és könyvbeakasztógép
http://www.shortrun.hu/

Olyan kis beruházást és kis helyet igénylő egyszerű gépek, melyek elengedhetetlenek az Ön üzemében, ha sikeresen szeretne versenybe szállni a nagyobb keménytáblás kötészetekkel.

Automata könyvgyártó és könyvbeakasztógép
Hirdetések
Oldal leírása
dekoracio.wyw.hu: Dekoráció katalógus. Dekorálás, dekorációs cégek, stúdiók. Lufi, léggömb, esküvői dekoráció. Asztali díszek, léggömbök, és dekorációs ötletek.
Gyűjteményünkben 323 válogatott dekoráció témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 323 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 20897